Toepassingen


Heeft u een afdichting nodig voor een motorluik, busluik, (industriële) ramen of deuren, in de scheepsbouw, of heeft u een afwerking nodig in een cabine, ventilatiesysteem of trailer, dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor al deze toepassingen en nog vele andere kunnen we u adviseren over het juiste rubber profiel.Contact


Afdichtingsprofielen


Afdichtingsprofielen zijn rubber profielen, voorzien van een extra afdichting om lekkage van lucht of vocht te voorkomen in bijvoorbeeld voertuigen, schepen of (schakel) kasten.

Afwerkingsprofielen


Deze rubber profielen worden ook wel kantprofielen, klemband of carrosserieprofielen genoemd. Deze profielen worden hoofdzakelijk gebruikt voor het afwerken van scherpe randen van bijvoorbeeld metaal, kunststof of ander materiaal.

Alle soorten rubberprofielen

U-profielen, H-profielen en T-profielen 'worden veel gebruikt als raam-wand- of voegafdichting. Ook leveren we rubber profielen die bestand zijn tegen vloeistoffen zoals olie en benzine. Indien u een rubber profiel zoekt voor een toepassing die valt onder FDA regulatie (bijvoorbeeld voedingswaren en medische industrie), dan kunnen we u adviseren over de juiste TPE of siliconen profielen die aan de eisen voldoen.


Click here to find our Rubber profiles


Rubber profielen snel geleverd!

More information?

Fill in the contact form below and we’ll get in touch

Separate email addresses with a comma.