‎Branches‎


‎In vele sectoren worden rubber profielen toegepast. Voor zowel afdichting als afwerking van producten zijn rubber profielen een essentieel onderdeel. We leveren rubber profielen in vele soorten, materialen en afmetingen aan o.a. de scheepsbouw, industrie, aannemersbedrijven, de vervoersindustrie, onderhoudsbedrijven, windmolenindustrie en voedingsmiddelenindustrie.‎Contact‎

‎Een oplossing voor elke branche‎


‎Rubberprofielen worden gebruikt voor vele toepassingen, dit maakt het product geschikt voor vele branches. Staat uw branche er niet tussen? Ook dan kunnen we u vast van dienst zijn!


Engineers & Ontwikkelaars

Bent u werkzaam in de industrie en op zoek naar rubber profielen bij de ontwikkeling van een machine, voertuig of product, dan bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om advies en begeleiding. Voor prototype ontwikkeling zijn we in staat om kleine series te maken en te leveren. Wist u dat we ook rolgordijnen en zonnekleppen leveren voor in voertuigen? Klik hier voor meer informatie.

Carrosserie- & Trailerbouw

Bent u op zoek naar rubberprofielen bij de bouw van bestelauto's of trailers of houdt u zich bezig met het bedenken, bouwen of repareren van verschillende soorten carrosserieën en zoekt u daarvoor een rubberprofiel, dan bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om advies en begeleiding. We leveren een groot assortiment aan rubber profielen, ook in verschillende kleuren (TPE en siliconen). Neemt u contact met ons op om uw vragen of probleemstelling aan ons voor te leggen. Wist u dat we ook rolgordijnen en zonnekleppen voor in voertuigen leveren? Klik hier voor meer informatie.

Cabinebouw

Bent u op zoek naar rubber profielen bij de bouw van cabines voor alle soorten transport- en vervoersmiddelen, zowel nieuwbouw als reparatie of revisie, dan bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om advies en begeleiding. Neemt u contact met ons op om uw vragen of probleemstelling aan ons voor te leggen. Wist u dat we ook rolgordijnen en zonnekleppen voor in voertuigen leveren? Klik hier voor meer informatie.


Scheepsbouw

Houdt u zich bezig met nieuwbouw, reparatie en renovatie van zeeschepen en ander zeegaand materieel, binnenschepen, marineschepen en jachten, en zoekt u een passend rubber profiel, dan bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om advies en begeleiding. We leveren bijvoorbeeld bevlokte profielen voor scheepsramen, en kantprofielen met RVS of kunststof inlage om roestvorming tegen te gaan. Neemt u contact met ons op om uw vragen of probleemstelling aan ons voor te leggen.​

Stadsbussen & Touringcars

Bent u werkzaam in de ontwikkeling en productie van bussen, touringcars, of de om- of uitbouw van mini en midibussen, en zoekt u een bepaald rubber profiel, dan bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om advies en begeleiding. Naast rubber profielen kunt u bij ons ook terecht voor vloerrubber op maat. Neemt u contact met ons op om uw vragen of probleemstelling aan ons voor te leggen. + rolgordijnen

Windmolen industrie

Bent u werkzaam of verbonden aan de windmolenindustrie en zoekt u voor ontwikkeling, reparatie, afdichting of bescherming een rubber profiel, dan bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om advies of begeleiding. Neemt u contact met ons op om uw vragen of probleemstelling aan ons voor te leggen.

Plaatverwerkende industrie

Bent u werkzaam in de plaatverwerkende industrie en zoekt u voor een afwerking of andere toepassing een rubber profiel, dan bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om advies of begeleiding. Neemt u contact met ons op om uw vragen of probleemstelling aan ons voor te leggen.

Voedingsmiddelen industrie

Bent u werkzaam in de voedingsmiddelen industrie en zoekt u voor een machine of installatie een rubber profiel, eventueel volgens FDA, dan bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om advies of begeleiding. Zo leveren we bijvoorbeeld siliconenprofielen en afwerkingsprofielen met RVS of kunststof inlage om roestvorming tegen te gaan. Neemt u contact met ons op om uw vragen of probleemstelling aan ons voor te leggen.

Medische industrie

Houdt u zich bezig met ontwikkeling of inkoop in de medische of farmaceutische industrie en zoekt u voor een machine, instrument of installatie rubber profiel, eventueel volgens FDA, dan bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om advies of begeleiding. Zo leveren we bijvoorbeeld siliconenprofielen en afwerkingsprofielen met RVS of kunststof inlage om roestvorming tegen te gaan. Neemt u contact met ons op om uw vragen of probleemstelling aan ons voor te leggen.

‎Alle soorten rubber profielen‎


‎Naast bekende rubberprofielen zoals EPDM, SBR, NBR, TPE/SEBS, PTFE, PARA (natuurrubber) leveren wij ook PVC, siliconen profielen en Viton materiaal. Vindt u het rubberprofiel dat u zoekt niet in onze standaard collectie, dan kunnen wij ook profielen op maat laten maken, in specifieke lengtes of bijvoorbeeld in frames of opblaasbare profielen. De mogelijkheden zijn eindeloos!‎


 

Rubber profiles Rhimex.com

‎Rubber profielen snel geleverd!‎

‎1. Informatie‎

‎Wij helpen u graag met de juiste keuze en vertellen u over de verschillende producten en toepassingen.‎

‎2. Offerte‎

‎Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.‎

‎3. Levering‎

‎Na goedkeuring van de offerte ontvangt u uw gewenste producten direct van de fabriek.‎

‎Wilt u meer informatie?‎

‎Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen contact met u op‎

‎Scheid e-mailadressen met een komma.‎