‎Voor elke toepassing het juiste rubberprofiel!


Welkom bij Rhimex.com! Dé specialist in rubberprofielen.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor rubberprofielen. We hebben niet alleen meer dan 9000 profielen uit voorraad leverbaar maar ook de kennis om je te helpen het juiste profiel te zoeken voor jouw toepassing. Als we het standaard niet hebben, maken we een profiel op maat.

Welk rubberprofiel heb jij nodig?? 

Contact   

  Webshop    


Rubber profielen

‎Rhimex levert vanuit fabrieken in de EU ruim 5000 rubberprofielen uit voorraad, zowel standaard als op maat. Verlijmde of gevulkaniseerde hoeken, opblaasprofielen, profielen in verschillende kleuren zijn een greep uit de vele mogelijkheden.

‎>> Bekijk rubberprofielen‎


‎Rolgordijnen en zonnekleppen‎

‎ Naast rubberprofielen is Rhimex ook leverancier van rolgordijnen(Off-Highway Blinds) en zonnekleppen voor bussen, trams, campers, (kraan)cabines etc.

‎>> Bekijk rolgordijnen‎


‎Materiaalkeuze‎

‎Welk rubber materiaal u kiest, hangt af van de toepassing die u in gedachten heeft. De hardheid, slijtvastheid, UV- of oliebestendigheid, en bijvoorbeeld flexibiliteit bepalen of een bepaald rubber profiel geschikt is voor uw product.

‎>> Ga naar materiaalkeuze

‎Branches‎

‎In vele sectoren zijn rubberprofielen voor zowel afdichting als afwerking een essentieel onderdeel. Rhimex levert aan vele branches rubberprofielen in vele soorten, materialen en afmetingen.

‎>> Bekijk branches‎ 

‎Toepassingen‎

‎Voor vele toepassingen kunnen we u adviseren over het juiste rubber profiel. Het afdichten van ramen, deuren, luiken, en afwerken van cabines en trailers zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

‎>> Bekijk toepassingen‎

‎Over ons‎

‎Rhimex is dé specialist in rubberprofielen. Door onze jarenlange ervaring in de markt en kennis van de technische mogelijkheden van rubberprofielen zijn wij bij uitstek in staat u te helpen aan de meest geschikte profielen voor de toepassing die u zoekt.

‎>> Lees meer over ons ‎

‎Rubber profielen snel geleverd!‎

‎1. Informatie‎

‎Wij helpen u graag met de juiste keuze en vertellen u over de verschillende producten en toepassingen.‎

‎2. Offerte‎

‎Op basis van uw wensen ontvangt u een scherpe offerte op maat.‎

‎3. Levering‎

‎Na akkoord van de offerte ontvangt u uw gewenste producten direct van de fabriek.‎

Wilt u meer weten?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op

Separate email addresses with a comma.